Werkwijze

Werkwijze

Particuliere tuinen

 1. Het eerste contact.
  Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te praten over de wensen die u heeft voor uw tuin of project.Maatvoering en ontwerp
  Wanneer de wensen van de klant zijn genoteerd kunnen we een stap verder. Hierbij meten we of vragen we naar de oppervlaktes. We kunnen bij het project indien dat nodig is een ontwerp maken.Zie het tabblad ‘Ontwerp’ voor meer informatie over het ontwerpen van tuinen en landschappen
 2.  Offerte
  Wanneer het ontwerp en de maatvoering aanwezig is kunnen we de offerte maken. Indien de klant een open begroting ontvangt kan ik hierin mee gaan. Bij tuingroen zijn er veel manieren om tot een passend einde te komen voor beide partijen.
 3. Uitvoering
  Nadat er een bevestiging is plaatsgevonden, dat het bedrijf tuingroen de opdracht kan uitvoeren starten we de uitvoering. Hierbij kan het soms zijn dat er op sommige projecten een extern bedrijf word ingehuurd het betreffende bedrijf word aangestuurd door Tuingroen.
 4. Verwijzing naar Aanleg van Tuinen en landschappen
 5. Oplevering
  Bij de oplevering word gekeken of alles naar wens is. We kunnen het stap voor stap opleveren (grote projecten meestal) of aan het einde van de klus alles opleveren (wat de klant het fijnste vind).
 6. Nazorg
  Ook voor de nazorg van tuin en groen realisatie kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het onderhoud van de tuinen. Wij kunnen u verschillende onderhoud's contracten aanbieden. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd bij ons terecht via de mail of telefoonnummer.Bekijk 'Onderhoud’ voor het onderhoud van tuinen en landschappen

Bedrijfstuinen

TuinGroen maakt zich sterk door doelgericht te werk te gaan en streeft bij elk project naar de maximale kwaliteit. Elk project is een nieuwe uitdaging en elke uitdaging wordt zorgvuldig afgeleverd. Hierbij wordt er nauwkeurig rekening gehouden met de wensen van het bedrijf. Wanneer er wijzigingen plaatsvinden wordt dit direct besproken met de opdrachtgever.

Voor externe bedrijven kunnen we een aanwinst zijn om ingehuurd te worden als uitvoerder of medewerker. Een project van een ander bedrijf word op dezelfde klasse en wijze uitgevoerd als bij ons eigen project.

TuinGroen streeft naar een duurzaam & verantwoord ondernemen


Gemeentetuinen

Ons bedrijf beschikt over de nodige kennis die ook in gemeentes van pas komt. Het bedrijf is VCA gekeurd en daardoor kunnen we ook bij gemeentes aan het werk. De werkwijze is voor gemeentes hetzelfde als voor andere projecten. Naast het vrijblijvende gesprek en de uitvoering leveren wij ook nazorg.

Algemene voorwaarden Tuingroen
Lees hier de algemene voorwaarden van Tuingroen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *